stoppen met roken


Hypnose doorbreekt de gewoonte om te roken op een snelle, veilige en effectieve manier.

De behoefte en drang om te roken kan worden opgelost zonder dat er vervanging nodig is.

Jouw eigen motivatie is hierbij belangrijk, want jouw eigen wil om  te veranderen maakt dat 1 tot 2 sessies nodig zijn om je gewenste doel definitief te behalen.

Stoppen met roken op eigen kracht is vaak erg moeilijk. Je vervalt hierbij gemakkelijk terug in oude patronen. Roken is in de loop der jaren een diep ingesleten gedrag geworden, waarbij de drang of behoefte overheerst, omdat roken in het onderbewustzijn is gekoppeld aan een bepaald prettig gevoel. Even dat rust momentje voor je jezelf, even een ontspanning moment na stress situatie, jezelf belonen , het is gezellig etc. Het heeft in de loop der jaren een simpelweg een functie gekregen. 

Het is dan ook erg lastig om deze gewoonten die diep geworteld liggen vanuit jezelf te veranderen zonder onbewust naar vervanging te zoeken( denk bijvoorbeeld aan meer eten of snoepen), omdat de kern niet wordt aangepakt. Hypnose biedt de oplossing.

PLAN VAN AANPAK

In de eerste sessie gaan we terug naar de oorsprong, bron van het roken. Indien er een onderliggend probleem aanwezig is kan deze gelijk worden aangepakt. Dit zorgt er vaak voor dat mensen gelijk stoppen met roken of minder gaan roken.

In de tweede sessie geven we een krachtige impuls om de gewoonte van het roken te doorbreken en jouw drang naar nicotine op te lossen. Middels hypnose kan het onderbewustzijn gemobiliseerd worden om de lichamelijke afhankelijkheid te bestrijden. Vanuit een positieve mindset wordt je gesterkt met de overtuiging dat je een niet-roker bent en verankeren we het gevoel dat het je het gaat lukken om vol te houden. Jouw eigen motivatie is hierbij belangrijk. Na de sessie krijg je een  stoppen met roken audio opname mee ter nazorg. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen